Dag 315

Om jag har räknat rätt nu så är jag inne på min 315:e dag här borta. Häftigt! Så snart är det dags för det jag väntar på - resan med Mimmi och hemresan :) Jag blev lite inspirerad när jag kollade på en annans blogg och såg att hon redan packat väskan till hennes resemånad. Därför är jag sugen jag också. Men jag är typ säker på att allt inte kommer få plats! Haha, speciellt inte nu när familjen även tog hem den lilla gröna som jag hade här! Blev ju inte riktigt som jag planerat när de tog hem den, men det får lösa sig. Några flera grejer tog de ju hem i alla fall så det var ju bra!
 
Jag ska nog faktiskt fråga pappan om jag får ta hem reseväskan jag lånade av dem till förra resan haha :D Den gick ju ändå sönder så jag tror inte de vill använda den igen, plus att de har massa andra -nyare ;) Där i skulle jag i alla fall packa saker jag inte kommer använda här längre, plus sommarkläder som jag kommer behöva i Kalifornien o där på västkusten :D Gud vad jag är nyfiken på att se hur mycket som får plats. Men jag är nervös också! Tänk om typ ingenting får plats, då är jag typ körd... På hitresan från Sverige fick jag inte med mig mycket alls! Fast då tog ju presenterna till familjen upp halva stora väskan, så nu borde det ju gå lite bättre. Fast jag har ju mer än dubbelt så mycket kläder istället hehe. Någon dag måste jag bara provpacka! Kanske imorgon...?
 
De två bilderna till höger är väskorna jag hade när jag flyttade från Chicago till New York och den nedersta har jag ju som sagt inte här längre. Den vänstra reseväskan hade jag ju när jag åkte till Kalifornien första gången. Hoppas jag får den :pKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo