Ready to go

I förrgår beställde jag en reseväska från internet! Det blev så ändå, insåg att den jag tänkte ta var alldeles för trasig haha :p. Den nya är rosa o ganska söt :) Ska bli så kul att få en alldeles egen liten väska som jag kan ha med mig var jag än reser/åker här i världen ;) Den blir perfekt att ha med när jag och Mimmi åker till de varma staterna nu här i borta :) Där kommer alla saker jag kommer behöva just de veckorna vara- mysigt, vill packa nu!
 
Jag kan bara inte fatta att det är 35 dagar kvar. När man tänker tillbaka, kommer man ihåg dagen jag lämnade Sverige som att den var igår. Sen kommer man bara ihåg fler och fler saker från det gågna året och inser vad mycket man har varit med om. Det är härligt, och otroligt att det har gått så många dagar här :) Men nu vill jag inget annat än att dagen då Mimmi kommer till New York är här! Jag längtar så enormt efter att få träffa henne! Det vi började planera för ca ett år sedan är snart verklighet :D Och jag är bara redo... 
 
Nu chansar jag och hoppas på att det här var bilden jag inte visade för ett tag sedan (hade ju två nästan lika) :p Haha, tror denna är rätt i alla fall ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo