Rakt från hjärtat...

Nu säger jag det bara rakt ut: jag vill flytta till Chicago! Så är det bara, och det är inte på grund av killen jag träffade, utan på grund av staden och på grund av hur bra jag mår när jag är där. Det är bara så jag känner. Jag älskar det och jag vet att jag skulle trivas där som fisken i vattnet! Om ni har följt bloggen så har ni säkert märkt mina starka känslor för stället! ;) 
 
Nackdelarna är bara att familjen och alla kompisarna bor hemma, och det är förstås en STOR nackdel! Men samtidigt så kan ju folk komma och hälsa på här borta och jag får ju åka hem och hälsa på ibland också. Vädret är också en nackdel - det blir riktigt kallt på vintern! Men alltså ja, man får väl bara klä på sig ordentligt. Jag lovar i alla fall att alla som kommer dit skulle älska det! Särskilt på våren och sommaren :) 
 
Men först och främst har jag tre veckor kvar här, med både främmande från killen min och Mimmi! Sen är det resan (aww) och slutligen hem till Sverige som gäller :D Sedan får vi se hur jag gör, vad jag känner, vad jag hittar på osv. Men har redan nu hittat en skola i Chicago som verkar väldigt bra.
 
Visst, det här är en dröm, men den som vill något måste kämpa för det. Och det är ju faktiskt möjligt, så vi får helt enkelt se, det skulle ju vara helt underbart!!! Och som jag skrev tidigare; när jag kom in i Chicago första kvällen nu i fredags, kände jag bara att jag var hemma igen.
 
Om det inte blir att jag flyttar dit, så får jag väl helt enkelt bara tjäna några miljoner där hemma haha och skaffa ett hus som jag kan åka till på somrarna ;)) Var inte orloliga där hemma i alla fall! Jag kommer prata med er först :D
 
 
 
Det är bara såå fint



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo