Mamma Mia!!!

Åååååååh, jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men jag försöker väl! Den här musikalen var nog det bästa jag någonsin upplevt tror jag, i alla fall i New York (helt klart här)!! Jag är bara så otroligt glad att jag såg den! :D Stämningen var såå fantastisk, skådespelarna var toppen och musiken var bara riktigt riktigt fin och underbar! Jag fick gåshud flera gånger när de sjöng- det var så vackert! Alla som någon gång får en chans att se något sånt här, borde ta den, även fast det är dyrt.
   Något jag inte visste förresten, men som gjorde allt så mäktigt var liveorkestern, som spelade under scenen (som man inte såg) och någon som spelade piano live (och som alla kunde se). Jag måste nog säga att den här var bättre än filmen (även fast jag verkligen ääälskar den!), inte bara för att jag såg den i verkligheten, utan för att skådespelarna faktiskt sjöng bättre än dem i filmen och för att det kändes så äkta.
 
Jaa, jag bara älskade den helt enkelt! Något jag mer än gärna skulle uppleva igen <3
 
Vi hade perfekta platser också! Första raden, i mitten och en trappa upp. Haha jag frågade om jag fick fota, och det fick jag- men bara innan de hade börjat (förstås! ;))
Inga fina bilder, men det är allt jag har. Scenen är mycket större än det som syns här - bakom ridån var den ganska stor
Den här bilden är tagen från mobilen, därav dålig kvalité, men ni ser i alla fall hur bra vi satt :) Pianot står alldeles i mitten där nedanför scenen om ni ser det



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo