Första dagen i mitt älskade Chicago

Alla transporter som skulle ta mig till Chicago, gick oerhört smidigt och när jag väl landade på flygplatsen letade jag mig fram till tåget som skulle gå till cityt. Jag hittade det och fick en gratis biljett av någon snäll person! :) Sen åkte tåget, och vid första stoppet kom en kille in. Haha, ja en supersöt kille som satte sig nästan bredvid mig :) Jag ska inte gå in på detaljer, men vi började i alla fall prata och han tog mitt nummer! (Mer om honom senare ;)). 
 
Sen gick jag av på hållplatsen som hette Chicago och när jag kom ut, kände jag inte alls igen mig och jag förstod att jag inte var i downtown. Så då frågade jag någon och precis när han frågade var jag skulle, tittade jag mig omkring och hittade alla Chicagos byggnader väldigt långt bort. Så jag pekade, skrattade och sa: "Dit!" Haha, så då fick jag ta en buss och som tur var, kom den efter bara några minuter och gick raka vägen in till Michigan avenue - vilken jag verkligen kan utan och innan :)
 
Så när jag kom ut från bussen och kom in i den verkliga staden, kändes det som att jag kom hem igen! Det var en fantastisk känsla och allt var så underbart, stort och fint!
 
Sen tog det ca. 40 minuter för mig att gå till tågstationen och på vägen dit, fotade jag lite ;) Hade väldigt bråttom dock eftersom Buse väntade på tågstationen i Barrington haha. Men så tillslut tog jag tåget till henne och det var så otroligt härligt att träffa henne igen! Då gick vi och åt och pratade på en pub och sedan åkte vi hem till hennes superfina hus och sov. Riktigt bra dag!!!
 
Fina flygplatsen! Men med trötta personer i haha ;)
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo