Fredagen den sjunde februari 2014

Idag var det fullspäckat schema från stunden jag gick upp till denna stund då jag ska börja jobba om bara två minuter. Jag hade skrivit ett riktigt detaljerat schema med tidpunkter och exakt vad som skulle göras. 
 
Nu berättar jag i stort: jag började med att bli medlem på gymmet ( :D ) och åkte dit och gymmade i över en timme efter att ha bytt om. Sen åkte jag hem, duschade, åt sallad och åkte iväg till White plains och Forever 21, som jag sedan spenderade nästan två timmar i. Hittade dock inga fina klänningar där inne som jag hade hoppats på, bara på hemsidan. Men en kjol hittade jag- ganska cool (visar nog bild en annan dag). Också ett vitt linne och ett par svarta vanliga leggins. Allt för bara 80kr! :)) Sen åkte jag hem och har precis ätit mellanmål.
 
Ikväll ska jag nog på bio med Nathalie, och imorgon, om det inte blir storm och om jag inte måste jobba, ska jag åka och shoppa igen i Palisades center med Sonia. 
 
 
Jag skrev jordgubbar och blåbär på inköpslistan så när pappan handlat, hade jag det hemma, perfekt :) Jordgubbarna passade riktigt bra ihop med flingorna och mjölken
Forever 21Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo