Lördag med skridskor bland annat

På lördagen åkte jag och Buse till cityt tidigt på morgonen (som alltid förut) och gick in på några affärer och tittade lite innan Buse såg skridskobanan. Hon hade aldrig åkt skridskor förut, så då ville vi göra det.
   Hahahaha, det var jätteroligt för först höll jag i henne och hjälpte henne att stå på benen, sen kände jag att jag ville åka lite själv så jag sa till henne att jag bara skulle åka iväg en sväng så då åker jag och bara känner hur stora skridskorna är och hur svårt det blev när jag mötte människor och hur hackigt det var i isen. Så bara efter fem sekunder ligger jag på alla fyra och skrattar haha, och Buse ser mig! Då får jag hjälp upp av någon kille och bara skyndar mig fram till Buse igen och säger: "Jag är tillbaka!" Det var sååå kul! Men det är så typiskt mig. När jag ska visa något jag kan (och borde vara bra på), så blir det oftast sådär ;D 
 
Sen gick vi alla fall på promenad vid vattnet och stränderna (som man inte såg mycket av), och slutligen mysiga Little Italy och Water tower place igen. På kvällen mötte jag killen igen och åt middag med honom, sen gick Buse och jag och köpte frozen yoghurt och gick förbi The bean igen och såg scenen som var hur fin som helst! 
 
 På tåget
 Vi åt på fina, goda panda express
 
 
 
 En lyxig gata med dyra butiker
 
 Scenen! Gud så fin den var!
 Och slutligen lilla "bönan". Jag ville alltid fota den när det var mörkt ute förut, men eftersom det var sommar så hann det aldrig bli mörkt innan vi var tvugna att åka hem igen, så jag är glad att jag fick det nu :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo