Dagen med den perfekta avslutningen

Efter en dag tillbringad med värdbarnet och bland annat lek i snön och skottning av garageuppfart, tog jag bilen som planerat och åkte iväg till gymmet där jag spenderade ca 40 minuter (utan musik, för hade både glömt hörlurarna och mobilen! Det blev lite curling på tv:n istället och det funkade ;)), för att sedan hinna basta, duscha och göra mig i ordning för att sedan ha tid att springa in på Wendy's och köpa en sallad som jag sedan skyndade med till parkeringen på bion för att äta i bilen.
 
Så jag parkerade... i en ganska stor ruta noterade jag. Också plötsligt ser jag hur en bil med gula blinkade lysen kommer fram mot mig och stannar precis utanför mitt fönster (parkeringsvakten tror jag). Också tänker jag att; "men alltså jag sitter inte och dricker alkohol om det är det du tror" haha, men så jag drar ned fönsterrutan sakta och hör honom säga (jag bara ler när jag tänker på det) att jag står mitt i en avfart som bilar ska kunna köra igenom på. Hahahahaha! ;D Snacka om stort och galet misstag! Gud vad jag skrattade när jag körde iväg för att parkera i en riktig parkeringsruta sen! Bra att han inte blev arg i alla fall och tur att jag inte hann kliva ur! Men vakter och poliser är faktiskt väldigt snälla här, så det är jättebra. Den här killen började till och med: "I''m sorry love, but...". Hehe. Så lite kärlek fick jag idag å :)
 
Nu till filmen: Endless love, den var precis som jag trott - helt underbar!!! Definitift en av de bästa filmer jag någonsin sett. Så fin, så känslosam, så söt, så vacker, så romatisk. Precis som "endless love" borde vara <3
 
 
Tidigare idag fick vi levererat tre olika blombuketter - jättefina! Men jag förstod direkt att de inte var till familjen, för det stod andra namn på kuverten. Men när de ändå var där så passade jag på att fota lite ;) Sen efter några timmar kom budbäraren tillbaka och sa att det blivit ett misstag, också försvann blommorna igen. Jag säger bara: tur att vi inte öppnat dem och satt dem i vatten :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo