Jobbig natt men bra dag

Hej! Jag tänkte bara skriva lite nu innan jag blir alldeles för trött och inte orkar... Den gågna natten var hemsk! Jag gick och la mig vid 23 och började frysa direkt. Sedan bara låg jag där och frös och frös och tänkte att det snart skulle bli varmt. Men det blev det inte, så tillslut orkade jag inte mer, så när klockan var 00.50 gick jag upp och tog på mig varmare byxor, en långärmad tröja utanpå min t-shirt och strumpor. Självklart låg filten på mina fötter också. Men tyvärr hjälpte inte detta först så jag fick värma mina kalla händer både på magen och under armarna och så, usch alltså.
 
Vid ungefär klockan 02.30 somnade jag äntligen, men typiskt nog, vaknade jag igen vid fem och var kokhet, svettig och kände mig alldeles febrig och hade ont i både nacke, öron och huvud, så då fick jag tvinga mig själv upp till köket för att ta en Iprem, och efter ca en halvtimme somnade jag äntligen igen. 
 
Väckarklockan ringde sedan klockan 07.55 för idag skulle Mamma, Hanna och jag åka till Lager 157 och Kupolen i Borlänge. Vilket vi också gjorde. Det var bara att gå upp.
 
Trots denna sömnbrist har dagen gått bra. Visst har jag haft ont i huvudet och faktiskt magen också och så, men det har inte påverkat mig så mycket för det ville jag inte! Jag hade längtat till den här "miniresan" :) Och jag är riktigt nöjd med det jag köpte! Ska visa så fort jag får tid.
 
Men så nu är vi hemma igen och jag har precis duschat och sattit mig här i sängen. Efter detta inlägg ska jag titta på ett avsnitt av Hart of Dixie och sedan gå och sova för jag är otroooligt trött. Och imorgon börjar ju skolan så jag måste hinna tagga för det hehe. 
 
Min älskade Nemo-gubbe <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo