Los Angeles

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig (ganska ofta faktiskt) men den här gången blev det bara inte alls som planerat. Förra gången jag skrev här, var Mimmi och jag beredda på en otrolig fantastisk resa med många platser att se och besöka, men resultatet blev något annat... Jag menar, vi hade det jättemysigt och så i alla fall men det var bara inte det vi väntat oss... Här är anledningen: den organiserade resan vi skulle åka på, fick vi reda på var avbruten- redan innan vi betalat var den tydligen det! Och ingen hade informerat oss!!! Det var (och är!) bland det dåligaste jag varit med om, men det var som det var och vi kunde inte göra något åt det så det var bara att acceptera...
 
Så efter att förlorat väldigt mycket tid medan vi försökt på tag på organisationen och allt, bestämde vi oss tillslut för att hyra en bil och köra till Los Angeles istället- eftersom våra flyg skulle gå därifrån. Problemet var bara att man var tvungen att vara över 21 om man skulle få hyra bil så det blev ingen bil för vår del. Resultatet blev istället en buss som vi sov i över natten för att slippa betala hotell och strula med det inför den kommande natten. Bra beslut pengarmässigt men det gick inte särskilt bra att sova haha. Sen hade vi redan bokat hotell när vi satt och väntade på bussen, så det var fixat och klart när vi kom, vilket var riktigt skönt.
 
San Franciscos busstation (vi satt inne som tur var, för bussen gick 11 på kvällen)
En del av hotellet
 
Så då spenderade vi fyra dagar i Los Angeles downtown och med bland annat besök till Hollywood och Santa Monica beach, och sedan även lite shopping, pingis och filmkvällar på hotellet. Den näst sista dagen för Mimmi, checkade vi ut och satte oss på en annan buss som tog oss till vårt nästa, redan bokade hotell (nära flygplatsen). Där var det riktigt fint och vi hade en Starbucks alldeles bredvid :) Där åkte vi till ett shoppingcenter och gjorde vår sista shoppingtur. Också solade vi, köpte mat osv.
 
Typ det bästa av allt! Vi åkte på en guidad tur och fick se Adam Sandler!!! :D Han var som han är i verkligheten och han pratade med oss! Synd bara att när jag filmade allt, märkte jag att inspelningen inte var på! :(( Otur haha
De filmade hans nästa film alltså. Så den måste man ju se sen!
Vi åkte upp för att se Hollywood-skylten. Tyvärr dimmigt just då, men fint ändå
Superfin bild!
Tvungen att ta kort eftersom Avicii var på bild ;)
Vääääldigt dyr och cool bil
 
Hollywood
 
En av de två restaurangerna vi åt på. Basket på tv:n. Populärt!
 
Bussen vi tog till Santa Monica
Stranden!
Vi åkte upp i en byggnad och tog lite kort. Jättefint och mysigt ställe
Just moi
Den en och en halv timmes långa bussresa till andra hotellet. Jag var tvungen att ha vinterskor och leggings för att få ihop packningen haha
Utsikt från hotellet - Starbucks (som vi åt supergod yoghurt på båda dagarna)
 
Köpte våra första chokladdoppade äpplen i köpcentret ;)
Många ben-bilder haha. Det här var sista dagen när vi satt vid poolen och solade och väntade på att Mimmis buss till flyget skulle komma... Varmaste dagen på hela resan och jag badade! :))
Bästa bilden jag hade av hotellrummet. Ser ganska litet ut men det var riktigt stort. I sängen skulle det få plats typ fyra, fem personer...
 
Och SEN!!! På kvällen när vi satt på hotellrummet, kände vi plötsligt hur allt började skaka! Det var alltså en jordbävning!!! Som att inte vår otur hade varit stor nog! Det höll på i ca. 15-20 sekunder och vi blev förstås jätterädda, men samtidigt började vi skratta. Usch alltså... Men då har man varit med om det å ;) Sen lämnade Mimmi dagen efter och jag fick stanna kvar själv.
   Som tur var, hände det inte igen och jag kunde sedan bara ta mig till flygplatsen och åka hem utan problem :)) 13 timmars flyg sammanlagt.
 
 
Men trots all otur, hade vi det väldigt bra! Vi gjorde det bästa av allt :) Sol, shopping, promenader och massa musik bland annat! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo