Fredag!

Ja idag är det fredag och jag har njutit hela dagen. Imorse hittade jag mina gamla nagellack så sedan satt jag bara ganska länge och målade/lekte med naglarna medan jag lyssnade på riktigt bra musik. Sen åt jag bananpannkakor, keso, hallon & blåbär ute i solen och hade en riktigt mysig stund.
   På eftermiddagen kom Linus hem direkt efter skolan och vi cyklade iväg till Testebo och spelade lite fotboll (jag blev helt slut haha. Hanna och jag var också iväg för några dagar sedan och sedan dess har jag träningsvärk!).
   Sedan har jag bara fotat massa inspirationsbilder och lyssnat på musik och solat ute i solen. Och faktiskt sjungit lite med Hanna haha, vackert...
 
Såå, en riktig mysdag med andra ord :) Mmmm. Snart blir det grillat och säkert något bra på tv:n. Hoppas ni alla får en jättebra helg!
 
Här kommer lite bilder från idag och andra dagar:
 
Jag har fått ett skrivbord :) Jag älskar det!!
På påsken körde jag på dessa leggings haha. Köpte dem i USA och de är ganska coola ändå tycker jag
Har fått två nya kuddar. Fina <3
Detta har jag också hållit på med. Både idag och igår - skrivit ut massa foton från USA (många fler än dessa faktiskt). Det har varit väldigt roligt och resultatet blev jättebra :)
Naglarna blev såhär tillslut. Kul med lite annorlunda ;)
 
På vägen tillbaka från fotbollen idag så plockade jag dessa. Fotade dem i massa olika sammanhang mm. Superkul och de blev bra tycker jag :)
Haha det här kanske inte blev så bra, men det var kul


härlig dag! :D och härliga bilder :)

Svar: Tack!! :D Ja det var en riktig toppendag ;)
Daniela Frost

2014-05-06 | 20:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo