De senaste dagarna

I fredags kväll efter att jag slutat, åkte jag och två andra tjejer på bio här i Hawthorne. Vi såg den nya Romeo och Julia - filmen. Jag trodde faktiskt att man skulle bli överraskad av något nytt, men den var faktiskt precis som den första tyvärr. Det bra var att Romeo var jättesöt ;)
 
På lördagen hade jag planerat att stanna hemma i huset och bara ta det lugnt, men sedan ändrarde jag mig och åkte in till cityt för att träffa Sonia på en restaurang/bar och äta lunch. Efter att ha ätit en sallad, gick vi till baren och började prata med några killar, som vi sedan spelade biljard med (fem omgångar!). Det var faktiskt roligt att spela och det gick ganska bra för mig! Jag gjorde så att mitt lag vann första gången och jag fick 10$ av killen i andra laget! Kul :) När jag kom hem på kvällen, tittade jag på Idol :)
 
Igår var jag till skolan igen. Var en ganska okej dag. Skulle ha varit mycket roligare om jag inte behövt stå inför klassen och presentera en grej... (precis som förra gången!). Men det gick bra.
 
Idag har jag varit ledig. Christopher Columbus firas. Men man kan inte säga att jag varit ledig hittills för för det första så har jag bara ritat och hållit på med läxan jag har (i och för sig kul- skriva och rita en barnbok), och för det andra, så har jag varit med Alex ibland och skjutsat honom till en kompis. Men nu ska jag ta en paus från det och kanske titta på någon serie. Dagen har gått grymt fort! Och det känns som att jag egentligen inte har gjort någonting alls... Jaja, nu får det roliga börja!
 
Från en rastplats i Arizona



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo