College och Bingo!

Igår åkte jag till Manhattanville och registrerade mig på en kurs som heter The real you. Det ska bli väldigt spännande och roligt att gå på den.

På kvällen åkte jag och värdpappan till brandstationen för att gå på turkey bingo :) Haha, man tävlade om en kalkon ;) Pappan jobbar där som volontär så han visade mig dessutom runt! Det är ett fascinerande jobb tycker jag och jag gillar verkligen att höra och lära mig saker om yrket. Om jag inte var så svag (fysiskt), så kanske det kunde vara något för mig?!

I alla fall, det var 15 omgångar på bingon och vi köpte brickor varje gång, men tyvärr så vann vi inte. Eller jo, vi vann en gång men då var det en annan som också vann, så då lottade de och den andra fick förstås gå hem med kalkonen... Haha.

Men roligt var det i alla fall! Jag hade föreställt mig innan att det bara skulle vara äldre där, men det var det absolut inte faktiskt. Det var väldigt blandade åldrar och väldigt många där. Plus att jultomten kom och hälsade på och att det var unga snygga brandmän där hehe ;) George presenterade mig för några haha :)

 Bild på mobilen från bingon ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo