Boston del 1

Ja jag har 32 bilder som jag vill visa så jag får helt enkelt ta några i taget ;) Boston var en jättemysig stad som hade sina charmiga delar. Första dagen var en guidad tur med buss och promenad i ca. fem timmar. Sedan var det fritt till nästa dag klockan 2:45 då det var dags att åka hem.
 
På den guidade turen, åkte vi bl.a. till Harvard (universitet), några kyrkor (inte så kul hehe), och till gatan där bombningen ägde rum. Det var intressant och det var fina ställen med solnegången i bakgrunden, men det var iskallt!
 
Lördag kväll, gick jag och tre andra tjejer till Cheesecake factory och åt lite mat. Planen var att äta "cheesecake" till efterrätt men ingen av oss orkade äta något mer, så vi skippade det. Istället stannade vi för att ta några foton på något häftigt ställe.
 
Dagen efter blev vi avsläppta på Quincy market-området. Det var riktigt mysigt, och enligt mig, det bästa med hela Boston-resan. I Quincy market var det hundratals stånd med mat, godis och desserter - och det var julpyntat :) Åååh...
 
Från första kvällen och den guidade turen. Här ser man lite av bron (jag ritade ju denna haha). Det är faktiskt en svensk som har designat den!
"Det häftiga stället" ;)
Detta låg ju i New England, och jag som älskar den stilen på nåt sätt! Så det var supermysigt!
 
 
 
 
 
Vi stod och åt mat ;)
 
 
 
 
 
Jag bara älskar skyltarna där till vänster! Något sådant skulle man ha :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo