Shoppingställen & träffat polis

Ja, igår kväll fick jag reda på att det var min lediga helg nu, så då var det bara att bestämma planer för morgondagen (idag). Så idag på morgonen, åkte jag först och köpte en Power Protein (macka) på Einstein’s bros bagels och åt den i bilen för att sedan åka vidare en halvtimme bort till Julia och hämta henne. Sedan åkte vi ytterligare en halvtimme bort för att komma till en stor shoppinggalleria- Gurnee. Där tittade vi i några affärer innan hon tyvärr var tvungen att åka och jobba, men det var jätteroligt! Hittade en stor pysselaffär som jag egentligen hade kunnat stanna i, i flera timmar. Archiver’s hette den :)

Efter att jag skjutsat hem henne, mötte jag tjejen från Turkiet på ett annat shoppingställe som hette Deer Park center (har inte varit där förr heller, men så roligt att upptäcka nya ställen!).  Där tittade vi lite i några affärer innan vi gick på bio, på Fast and Furious 6. Ganska bra faktiskt, men inte min typ av film. Roligt var i alla fall när nästan alla klappade händerna för att det hände en rätt bra, komisk sak, haha. Det var typiskt amerikanskt… När filmen var slut, stannade vi på ett ställe som hette Noodles Company och tog någon pasta som hette Whole grain någonting- faktiskt den godaste pastan jag ätit här!

När jag sedan skulle åka hem, klockan nio denna kväll, såg jag efter att jag kört ut på stora vägen att lyset i bilen inte var på. Inte ute heller. Därför körde jag runt stället och kom tillbaka till parkeringen. Där såg jag en polis, så jag skyndade mig att köra in och parkera för att sedan sätta på lyset som jag äntligen hittade, och när jag tittade upp, stod polisen där framför bilen och gjorde tummen upp till mig, haha! Sen tittade han på lyset igen och började gå mot min dörr, så jag öppnade den också sa han att det inte var riktigt på än, också skruvade han upp lyset ett steg. Måste också tillägga att han hade ficklampa haha, precis som i amerikanska filmer ;) Det var i alla fall kul och han var faktiskt jättetrevlig- och ung! Ganska söt också haha. Så nu har man pratat med en polis- kul! Hoppas bara det inte blir flera gånger…

Imorgon: Chicago med Buse och två andra tjejer som nyss kommit hit från Turkiet resp. Tyskland. Får se vad vi hittar på, men troligen en sväng till Chinatown :) Ha det så bra alla!

Tyckte denna bild passade bra nu, för totalt idag, har jag kört över två timmar! Men jag gillar det, för jag lyssnar och sjunger med till härlig musik! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo