9:e maj 2013

Idag blev det inte att jag åkte till något annat shoppingcenter för jag kunde inte låna bilen idag. Nannyn behövde skjutsa barnen till massa språkklasser och aktiviteter mm. Men istället åkte jag med en annan tjej (Julia) och gjorde pedikyr och åt lunch på Panera bread :) Men jag måste bara säga att pedikyr var ingenting för mig! Plus att jag inte hade så mycket pengar kvar haha, och det kostade 34 dollar (inklusive dricks i alla fall). Anledningen till att det inte var något för mig var för att det killades nästan hela tiden och när det inte killades så gjorde det ont. Jag satt och spände händerna nästan hela tiden haha! Alltså jag hade ingen aning om att jag var så kittlig på mina fötter! Men det som var bra var att fötterna blev lena, trampdynorna (roligt ord haha) blev mjuka också att jag fick massage av massage-stolen :)
 
Dagen med barnen gick ganska bra idag :) Allt flöt på och redan klockan 5.30 idag så hade jag duschat de två yngsta barnen och gjort dem alldeles klara inför deras "bedtime". De brukar gå och lägga sig 7.30, så när de var färdiga, tittade vi på Madagaskar och gick ner i källaren och gjorde ett försök till att göra mors-dags-kort (gick inte superbra, men det blev ett i alla fall av lilltjejen), och efter det var det läggdags.
 
Nu har jag precis läst ett brev från mormor, och ååh vad gulligt det var! Imorgon kommer värdmammans föräldrar hit, sedan några andra också. Den näst äldsta killen har en sak som heter "First communion" på lördag (som konfirmation ungefär) så då kommer det mycket folk. Nu ska jag i alla fall fortsätta titta på Partaj från igår och sedan Hart of Dixie tror jag. Det är så himla bra! Ser det på en hemsida som heter "Stream-tv.me" (titta på det du också mamma, jag ringer imorgon som vanligt :)).
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo