Saturday

Vilken besvikelse! När jag skulle titta på Let's dance igår så funkade det inte! Jag kommer alltså inte kunna följa mitt mys-program! Och sen om Idol börjar så kommer jag inte kunna se det heller :( Det känns inte bra, men det är bara att inse fakta... En bra nyhet är i alla fall att vi har Viaplay, så där kan jag bl.a. se Revenge!
 
Idag har inget speciellt hänt. Jag vaknade, gjorde mig iordning, gick upp och åt frukost, gav de två yngsta barnen frukost, tog reda på i köket, gjorde iordning barnen och lekte lite med dom innan jag fick ledigt. Börjar igen halv 1, hoppas det blir roligt och inte jobbigt. Hoppas verkligen att jag och den äldsta kan gå på bio idag istället! :) 
 
Dagens lunch blev två vegetariska hamburgare (goda, smakrika med majs och bönor inuti) och broccoli till. Sen en liten "påskkaka" till efterrätt :) Nu har jag bara en youghurt kvar, inga morötter, ingen broccoli och bara tre mini-tomater kvar, så jag hoppas vi ska handla snart ;) Imorgon blir det ju i alla fall shopping... få se vart! :D
 
 
Hoppas alla har en underbar Påsk!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo