Mysig dag med barnen och flera bilder från igår

Ja, först måste jag bara berätta om mitt sommar-schema: Börjar 11.45 alla dagar utom lördagar och slutar 7.45, förutom alla månddagar då jag slutar 4.45 :) Är så himla skönt att kunna sova längre och att gymma och duscha på morgonen istället för på kvällarna när man egentligen bara vill titta på TV och slappna av. Synd bara att man typ inte hinner åka någonstans och shoppa eller träffa någon.
 
I alla fall, idag spenderade vi i stort sett hela eftermiddagen utomhus. Det var ca. 28 grader så barnen till och med åt utomhus (för första gången och barnen blev typ förvånade när jag och nannyn sa att de kunde sitta ute och äta om de ville :)). Så efter lunchen gick vi till framsidan och kastade boll, cyklade, hoppade på någon rolig grej, blåste blåsbubblor mm. Också hjälpte jag den yngsta killen (Declan) att cykla utan stödhjul, gick ganska bra :) Sen gick vi in och jag duschade Declan och Teagan lite fort och sen slutade jag.
 
Nu ska jag strax titta på The fosters på TV:n och sen blir det nog ett annat avsnitt av Böda camping... eller Morgan och Ola-Conny :D Ha det så bra allihopa!
 
P.S. Jag la ut bilder från igår på Facebook. Tar så otroligt lång tid att lägga upp bilder här, så ni får nöja er med några :)
 
Jag bara älskar vattnet <3
Till höger ser ni gången jag gick på och kanten där jag satt (fast jag satt längre åt andra hållet).
En liten del av Navy Pier
Love
 


Hallå Bästis! Härligt med ett sådant schema inför sommaren! Det ser så sommrigt och härligt ut, vad kul att det går bra för dig med familjen:) Och att ni hittar mycket roliga saker att göra. Jag har inte glömt bort ditt brev jag är nästan klar, det har varit så många tentor hit o dit men idag lämnade jag sista tentan! så härligt, så snart kommer brevet i brevlådan! Kul med nöjes fält, jag ska på Grönan på lördag, det ska bli så kul;) Vi får höras snart fina du!:)) KRAM

Svar: Hej fina du! Ja, det är ganska härligt schema, har faktiskt varit ganska morgontrött på mornarna här;) Det är lugnt det där med brevet, förstår att du haft mycket att göra! Stackare, men vad skönt att du lämnade in sista tentan, grattis! Och snart sommarlov- underbart va? Vad härligt med Grönan, ha det så kul!:) Ja, vi får verkligen höras snart:)) KRAAM
Daniela Frost

2013-06-12 | 17:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo