Brookfield zoo & Chicago

Ja, i söndags var jag faktiskt till Brookfield zoo! Jag åkte dit helt själv (skulle möta Buse senare men hon kom aldrig till zoo:et, vi möttes i Chicago senare istället). Men i alla fall- klockan 7.40 gick tåget från stationen här i Glenview och klänningen var på ;) Otroligt varmt redan då, men skönt! Så på Chicago Union Station fick jag leta mig fram till rätt tåg- Brookfield ligger ca. 30 minuter bort från själva city. Men allt gick smidigt och när jag var framme på tågstationen, som lustigt nog kallades Hollywood, så följde jag efter några tjejer för att hitta till zoo:et.
 
När jag kom dit, var det nästan tomt i hela parken så jag kände mig lfaktiskt lite rädd när jag gick och inte hade någon aning om var jag skulle, så jag avstod från att gå in och titta på vargarna. Men det blev mycket bättre senare och efter bara någon timme var det fullt i parken. Jag tog förstås massor av foton- över 200 blev det.
 
Favoriterna på hela zoo:t var förstås girafferna, grizzly- och isbjörnarna och delfinerna! Fjärilarna var också ganska roliga.
 
Efter en lååång dag där, klockan var tre, så åkte jag till downtown och träffade Buse och Busra. Vi gick som vanligt, och denna dag så gick vi till Oak Street beach och satte oss på en jättemysig strand-bar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbar dag och glad att jag fick göra två av de sakerna jag ville innan jag lämnade Chicago!! Ska tillbaka på lördag och söndag, men då blir det Navy Pier och fyrverkerier och Parisehjul! :D Måste också tillägga att jag är otroligt tacksam för att djuren var så fina och så att jag kunde ta bra bilder <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo