Mitt Au-pair-rum och min dag

Idag följde jag med och skjutsade Alex till hans camp och sen åkte jag och värdmamman och fixade ett pool-kort till mig :) Måste uttnyttja det! Får bli mycket pool och sol nu, särskilt när Alex kommer vara hemma hela dagarna innan skolan börjar i september. Jättebra är också att de har en restaurang vid poolen, då kan man vara där en hel dag. Längtar till att åka dit.
 
Efter kortet i alla fall, åkte vi hem till huset igen och jag packade upp alla mina saker, tog några timmar bara ;) Och nu är allt verkligen organiserat och prydligt, även alla kläderna i lådorna haha.
 
På eftermiddagen, fick pojken följa med mig när jag provade bilen för första gången - det är faktiskt inte en automat-bil, utan manuell, och jag hade ju inte kört någon sådan på hela fyra månader, så det var lite ovant! Men efter en stund vande jag mig och senare på kvällen (efter att ha varit med när killen spelade Mindcraft och efter att jag ätit spenat och morötter till middag), så tog jag bilen för att utforska lite av området. Väldigt mysigt ställe och jag hittade ett Walgreens (mataffär)! Kände mig faktiskt som hemma då - i Glenview hade vi ett sådant väldigt nära.
 
Efter upptäcksfärden, som blev kort, hittade jag faktiskt hem också - förvånad över att jag kom hem utan att köra fel en enda gång!
 
Nu sitter jag i sängen (som är otroligt bekväm) och tittar lite halvt på tv:n. Är såå glad för att tv:n har hur många kanaler som helst, alla man behöver. Haha, tv:n är en viktig del för mig ;) Imorgon ska jag in till cityt och träffa Anna och på söndag ska jag träffa en itialensk tjej från förbredelsekursen. Ska bli superroligt och jag längtar! Ska nog faktsikt till tågstationen. Nära avstånd och troligtvis är det fint väder. Har varit strålande sol och varmt (ca. 30-35 grader) nu hela tiden jag varit här i New York - vilket är närmare en månad. Går i shorts och linne varje dag...
 
Här kommer några bilder som jag tog idag:
Detaljer
Sakerna till vänster köpte jag på pysselaffären Michaels som jag pratade om förut. Ska använda klistermärkerna till scrapbooking senare :)
Före och Efter
Söta som håller mig sällskap
Säng, stor spegel, nattduksbord och byrå - perfekt
Dagens snack och utsikten från mitt fönster. Roligt är att det går förbi många som går ut med sina hundar
Lägg märke till att klädhängaren har blivit ett smyckesträd ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo