Lördag i NY city

Gårdagen började med att jag tog bilen för att hitta affärerna vi var till när jag hälsade på, och jag lyckades :) Jag hade taket nere på bilen och det var hur härligt som helst! Haha, pappa är avundsjuk på bilen - det är en cab, en Ford mustang cabriolet (berättade han när jag skickat en bild). Känns roligt att köra omkring i den faktiskt.
 
Efter att ha ätit spenat till lunch och köpt en banan-smoothie på caféet bredvid tågstationen (behövde växel), så tog jag tåget in till cityt. Väl där, gick jag för att hitta Central Park och på vägen dit, stannade jag på Rockerfeller center (shoppingcenter och denna gång gick jag in). Det är där utanför som den kända julgranen brukar stå :) Sen hittade jag i alla fall till parken och där gick jag runt i några timmar. Den är sååå stor! Hade ingen aning om det innan. Den är alltså flera flera kilometer!
 
Efter det, gick jag förbi Times Square igen. Ja, nej, jag gick inte bara förbi, jag stannade länge och tog massa massa foton (förstås). Sen i alla fall, stannade jag på Café Europe och köpte en sallad och min första vattenflaska för dagen. Sen så stoppade en av gatumålarna mig och sa att hon ville måla av mig och sa att det bara kostade 4$ och jag ville faktiskt göra en sådan någon dag, så jag gjorde det. Haha det var väldigt roligt, för folk gick förbi och tittade på mig och bilden hela tiden. Vissa kommenterade också - positivt som tur var. Det är roligt här! Man får gulliga komplimanger :) När jag kom tillbaka till Hawthorne, så hämtade värdpappan mig med bilen - han är verkligen jättesnäll!
 
Jag har ju massa bilder, så jag la upp många flera på Facebook. Försökte ta lite andra här i alla fall.
 
The car ;)
 
Fanns många hästar och vagnar som man fick åka på guidade turer med. Häftigt att se
Nöjesfält i Central Park
 
Finns massa H&M - känns så himla svenskt och som hemma!
Rockerfeller center - framsidan
Cool!
 
 
 
 
 
Porträttet av mig. Likt?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo