Drama i plural

Ja ni, det blev lite drama idag. Egentligen hade jag räknat med att stanna i rummet hela dagen, men sedan fick jag tillåtelse att ta bilen, så då åkte jag först till en pysselaffär, som ligger ca. 20 minuter bort - Micheals. Superbra affär full med billiga och bra saker! Önskar den fanns i Sverige... Men sen när jag skulle åka hem, råkade jag köra förbi den rätta avfarten på motorvägen så jag fick helt enkelt bara fortsätta att köra, köra och köra. Hemskt! Jag hade ju ingen aning om hur jag skulle ta mig tillbaka och om hur länge jag skulle få åka! Men underbar utsikt fick jag se. Massa berg syntes mellan alla träd. De var i många olika lager, färger och former - så fint. Önskar jag kunde ha tagit några bilder!
   I alla fall, så jag svängde av första till höger, vilket var lååångt bort. Sen så bara fortsatte jag och kom plötsligt fram till en korsning igen där jag svängde höger, mot väg 52- tyckte jag kände igen den. Så sen bara fortsatte jag och stannade sedan på någon rastplats för att starta gps:en, men den sa ingenting så jag bara fortsatte ändå, och tillslut, bara helt plötsligt så kände jag igen mig! Vilken otrolig lättnad! Jag fattar fortfarande inte hur jag kunde komma tillbaka, men är såå glad att jag gjorde det (förstås).
 
Sen bestämde jag mig för att åka och titta på en film på bio - The heat. Men när jag väl var framme, såg jag att den inte började förrän två timmar, så jag gick mot bilen igen för att åka hem. Och hände det igen; ännu en mardröm! Bilen gick inte igång!! Motorn bara startade inte! Jag hade INGEN aning om vad jag skulle göra och provade att vrida om nyckeln miljoner gånger, men motorn sattes inte igång. Jag blev livrädd. Så jag försökte hitta någon på parkeringen som skulle kunna hjälpa mig, men ingen kom i närheten på säkert 20 minuter så jag började få panik. Men då plötsligt kom en kille och skulle gå in i bilen bredvid och då bara frågade jag honom och sa att jag inte fick igång bilen. Han var faktiskt jättesnäll och trevlig och satte sig i bilen för att försöka starta den, och för att göra en lång historia kort: jag blev kär. Nejdå hahah! Men han tittade och försökte hitta felet en lång stund men sedan bara sa han att det kanske var något fel på bromsen och att han i sånna fall tyvärr inte kunde hjälpa. Så då fick jag bara tacka och samla kraft för att ringa till värdpappan, som kom efter ytterligare en låång stund. Pinsamt, men det gick faktiskt bra och han bara drog växelspaken nedåt och uppåt några gånger och tillslut kunde han få motorn att starta. Bara sådär haha, lätt! Men alltså hellre att den gick att få igång utan krångel, än att vara tvungen att lämna in den på service!
 
Så... nu sitter jag här på rummet igen, och jag är faktiskt jättetaggad inför morgondagen. Jag ska till cityt och gå på au pair möte i Central Park, (som jag skrev) men först så ska jag ta mig till Time Square och ta massa kort och sen fortsätta till Rockfeller center! Längtar :) Hoppas jag hittar... Har skrivit upp vägbeskrivningarna så det borde funka. Annars får jag fråga ;)
 
Angående rematchen förresten så kan jag bara säga att jag inte är inne i en rematch tyvärr. Vet inte heller om jag kommer bli det :( För det är så många au pairer som letar familjer just nu och de matchar inte så fort. Jag bara önskar att jag får göra den här rematchen och att jag hittar en familj så jag kan stanna kvar! Jag vill ju verkligen stanna här!!! Det betyder otroligt mycket... Men om det inte går, så har jag ju mitt hem som sagt och några andra planer :)
 
Ha en superbra dag allihopa!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo