Shoppa loss- dag!

Idag åkte mamma och jag ner till stan vid halv tolv och när affärerna öppnade var vi redo för att boka en klipptid till mamma. Planerna fungerade och efter en halvtimme fick hon klippa sig. Medan gick jag till H&M och provade byxor, och köpte en mascara till mamma. Hon blev jätteglad när hon fick den sen när vi skulle åka hem, men nu är den faktiskt bara helt borta tyvärr. Hoppas verkligen att den kommer fram snart! :)
 
Hon blev jättefin i håret i alla fall och efter det gick vi och åt sallad på nian- den bästa salladen som finns! Jag tog med kyckling, fetaost och vitlöksdressing :) Efter maten fortsatte vi och gick från affär till affär, tills jag hade så ont i fötterna att jag inte orkade gå mer, då gav vi oss och åkte hem och åt. Men oj vad mycket jag fick med mig hem, men superbra och välbehövliga saker i alla fall :) Det blev en puder, en kofta, ögonskuggor, nagellack, en handduk, heatprotection och ett linne.
 
Ögonskuggorna och nagellacket köpte jag på Lindex. 3 för 99kr (ögonskuggorna). Pudern (man behöver inte foundation när man har den, vilket är superbra) 145kr på Kicks. Handduk, rea 99kr på Hemtex. Linne från Bikbok- 75kr och heatprotection från frisören på nian, rea- 149kr.
 
Senare idag blir det nog en smoothie och film, mysigt... Och imorgonkväll ska vi eventuellt åka till Uppsala och köpa jobbarbilen- roligt, och på dagen får vi se vad jag hittar på :)
 
Ha det så bra!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo