Mascaratest!

Maybeline New York
 
Mascarorna här nedan har jag testat och de jag gillar allra bäst är de lila. De är lätta att applicera, det blir inga klumpar och man får långa fylliga fransar. Mina vinnare är de i mitten på översta raden och särkilt den till höger (den med bara turkos text) :)
 
 
Recension från vänster till höger (nedre delen på bilden här ovanför):
1. Böjd, stel, ganska smal borste. Lite jobbig att ta på men lätt att ta bort. Ganska bra resultat.
2. Borste med många täta, olika stora "strån". Inte jättelätt att ta på men det blir fint resultat- naturligt, fast tydligare och böjda fransar.
3. Rak, ganska tjock borste. Går ganska bra att ta på och det blir jättebra resultat med långa, kolsvarta, täta fransar. Men den är svår att få bort!
4. Mellanstor, böjd borste. Lätt att ta på och att skölja bort, och resultatet blir jättebra- långa, täta fransar. (Test längst ned på sidan).
5. Vattenfast! Ganska svår att ta på och det blir lite klumpar ibland. Rak, ganska stor borste. Inte bra enligt mig.
6. Lite böjd lång borste. Lätt att ta på och det blir bra resultat! Med lite separerade, många, raka och långa fransar. (Test nedan).
7. Ungefär samma borste som den tidigare (nr 6), men fransarna blir lite mer böjda och inte lika separerade. (Test nedan).
8. Rak, medelstor borste. Ganska mjuk och lätt att ta på och det blir ett bra resultat. En perfekt bas-mascara. Lätt att ta bort också. Kommer på andra plats enligt mig, om man ser till helheten i alla mascaror.
 
Mammas fina ögon! Ganska svåra ögonfransar har hon, men efter lite jobb blev det här resultatet :) (Bilderna längst upp hör ihop och lika så dem där nere).
 
Här har jag använt vinnaren :) (MEN här har inte fransarna hamnat i fokus när jag har tagit bilderna så det syns inte jättebra hur det egentligen ser ut).
 
Hoppas det var till någon hjälp! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo