Liten uppdatering...

Det blev ingen bio i fredags tyvärr! Anledningen är att vi tog fel på tiden en timme! Vi kom dit en timme försent! Haha, men som tur var fick vi tillbaka pengarna så det får bli en annan dag istället :) Men gud vilken tabbe! Jaja...
 
Igår tog jag bussen ut till pappa och hjälpte till med flyttningen. Det är såå mycket att göra... Skåp, hyllor, rum och möbler måste rensas och flyttas. Och snart flyttar ju alla in här, så då får jag inte bo ensam någon helg längre och snart blir det slut på tystnaden :( Haha.
 
Idag skjutsade jag ut mamma till pappa och på vägen hem hörde jag en ny låt som var ganska bra; Impossible. Då när jag kom hem letade jag upp låten på youtube för att jag ville veta vem det var som sjöng, och då såg jag att det var en kille från X-factor in the UK. Och det var så lustigt för när mamma och jag var i Edinburgh förra året, tittade vi på X-factor på hotellrummet och då såg vi hans audition och tyckte han var jättebra! Och nu hade han vunnit hela X-factor... Coolt! Här kan ni se hans audition :) Även denna audition är hur bra som helst, önskar den fanns på Spotify! En tolkning av Save the world :)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo