On my way

Nu känner jag att det snart är dags för USA! Det är lite blandade känslor men för det mesta längtar jag och tycker det ska bli hur spännande & kul som helst! :D Idag har jag fixat mycket: en tid för visum-intervju, betalat mitt visum på banken och beställt något annat papper som jag måste ha med på intervjun (som blir den 27:e), jag har även handlat på Ica maxi och skjutsat ned mamma och Linus på stan (till tandläkaren).
 
Imorgon ska jag till Mimmi och hennes lägenhet i Stockholm (med buss)! Det ska bli jätteroligt och jag ska sova där :) Så nu är jag verkligen "on my way", både till Stockholm och USA... :) :)
 
Jag måste bara säga: igår såg jag på Dicte- den danska "succé"-serien och jag tycker faktiskt den var jättebra! Ett plus var att mitt namn var med, haha. Faktiskt så var det första gången jag någonsin hört det! Alltså på TV o så ;) Ja ja, idag är det ju onsdag så idag blir det Svergies mästerkock på tv:n bl.a. :) Nu ska jag fortsätta med mitt au pair-projekt!
 
Igår packade jag hos pappa och jag fick med mig massor av fina nagellack hem. Nagellack som jag inte ens visste fanns, haha, eller i alla fall glömt bort. Men det var bara en positiv överraskning! Fototidningen på bilden här nere köpte jag på Ica maxi idag, ser fram emot att läsa den!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo