Mot helgen...

Igår blev äntligen huset tömt och jag, mamma & pappa var där och fixade det sista. Jag och mamma tvättade alla altanfönster och sen så sopade jag i trappen i garaget. Men det är sådan otroligt skön känsla just nu! Tänk att ha tömt hela huset och tänk att inte behöva åka dit och packa något mer på sena kvällar! Fast det är lite sorgligt också- att lämna huset alltså. Man har ju bott där i åtta år och sedan åkt dit ibland de här senaste två åren. Men jag trivs verkligen i lägenheten! Jag önskade att jag kunde bo här typ jämt...
 
I alla fall, när klockan var fem i nio på kvällen och vi hade precis hämtat upp Linus, så svängde vi in på affären och köpte en liten tårta för att fira alla hjärtans dag. Innan hade pappa köpt jättefina rosor till familjen också, gulligt! :) Så det blev att vi firade alla hjärtans dag ändå trots allt. Mamma blev jätteglad över "matlådekassen" och den hjärtformade pajskålen, och jag fick ett jättefint armband av henne! Jag försökte knäppa en bra bild på det, men det var omöljigt, tyvärr, haha. Det kommer jag i alla fall att använda väldigt mycket :)
 
Idag skypade jag med värdfamiljens nuvarande au pair och vi pratade i lite drygt en timme och 20 minuter! Tack vare det samtalet, ser jag ännu mera fram emot USA! Nu är det bara en månad kvar ungefär, oj oj oj...
 
Denna morgon gick jag faktiskt ut och sprang en sväng, och det gick förvånadsvärt bra, ända tills jag kom in och hem! Då blev jag superyr och konstig i huvudet och hade fruktansvärd värk i nacken. Usch usch- inte skönt!
 
Eftersom jag kommer att fylla 20 år när jag är i USA så har vi bestämt att vi ska fira mig innan. Jag själv har valt ett datum: den 2:a mars (blev det för att det var en lördag), hehe, så då blir det kalas! :)
 
Imorgon ska jag nog gå på den första GIF-matchen för säsongen (om det inte är dö-kallt ute!), men det ska bli såå kul. Att se alla spelare igen och se de nya spelarna och hur de spelar det här året ;) Sen på söndag är det dags för familjens aktivitet, som jag inte vet vad blir än, men kanske Framtidsmuséet i Borlänge eller något annat som passar hela familjen :)
 
Nu ser jag fram emot maten- är vrålhungrig! Jag gillar INTE att äta såhär sent! Min mage kurrar för fullt och jag är lite trött, haha. Som tur var, så har jag tagit ett äpple nu på kvällen.
 
Ha det så bra!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo