Glad Alla Hjärtans Dag!

Eller vad säger man? Hehe. Gud vad jag har haft mycket att göra! Hela tiden, superjobbigt, men ikväll blir nog huset färdigt i alla fall och då kan man äntligen slappna av ett tag... och i helgen ska hela familjen göra något roligt tillsammans, hoppas det blir bra, men det blir det nog :)
 
Igår på förmiddagen fortsatte jag lite på au pair- projektet och det gick ganska bra :) Sedan på eftermiddagen åkte jag till högskolan med de på Lernia och sedan fortsatte vi till Polhem efter det besöket. Lite jobbigt, men roligt med lite folk ;) Efter skjutsade jag hem en kille och fortsatte till Lidl och efter det var det bara raka vägen hem för att äta och sedan åka och lasta på de två sista lasten. Idag är det städning som gäller. Jag har väldigt ont i huvudet, fast jag tagit en tablett, så undra om jag måste följa med idag. Jag hade ont redan igår och imorse också- så jobbigt.
 
I alla fall, idag har jag tittat mycket på TV: Top model (längtar till nästa avsnitt!), Ullared och slutet på Project runway och Familjen annorlunda :) Så bra program! Idag har jag även försökt gå ut med katterna (de måste ha sele nu och de gillar det verkligen inte, men jag fick ut Diva på balkongen i alla fall och Nemo bar jag ner för trapporna och ut på gården :)), fotat dem, lagat mat, ätit apeösin och nyss dammsugit.
 
Egentligen skulle jag och Hanna köpa en tårta till hela familjen idag för att fira alla hjärtans dag, men vi måste ju till huset tyvärr, så det blir  ingen tårta. Men när mamma kommer hem ska i alla fall hon få två presenter :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo