Bra helg

I fredags var jag ju barnvakt åt Alicia och Vilgot och det var jättemysigt. Vi tittade på tv och pysslade lite och läste och barnen är så söta! Jag fick en liten chokladask med marabou-hjärtan och några presenter som de själva gjort, såå gulligt :) Också när jag låg inne hos Vilgot när han skulle sova, så sa han att han skulle sakna mig, och då var jag nära på att släppa en tår. Jag kommer sakna dem också! Föräldrarna kom hem vid halv tolv, så då tog jag bilen och åkte hem. Fick 400 kr :)
 
På lördagen, igår faktiskt, så åkte Hanna och jag till Valbo vid lunchtid och tittade på presenter åt min värdfamilj :) Jag köpte två jättefina vita koppar med ett hjärta på till de vuxna (också ska jag nog köpa en Marabou-choklad och Gevalia-kaffe så de får något typiskt svenskt också). Till barnen vet jag fortfarande inte riktigt vad jag ska köpa men jag funderar på en Sverie-tröja var till killarna :) De älskar ju sport så det borde ju bli bra ;)
 
Idag ha jag jobbat för fullt haha, och det var jätteroligt faktiskt! Jag, mamma, pappa och Linus stod i kiosken på Testebo (där Linus spelar hockey) och jag stod i kassan! Gud vilken bra erfarenhet det där var :) Ett tag blev det riktigt stressigt för att det kom hur mycket folk som helst och nästan alla ville ha toast. Men det gick hur bra som helst, hela familjen samarbetade och lyckades ;)
 
Senare jobbade jag med au pair projektet och kom faktiskt ganska långt, så nu har jag inte mycket kvar :) Senare vid fyra, tog jag bilen och åkte ut till Engeltofta för att fota :) (Jag har ju fotat där tidigare och blev faktiskt väldigt nöjd med fotona, men jag ville knäppa på solnedgången den här gången. Mina andra bilder finns ju på min hemsida photobydaniela.n.nu). Såå skönt väder (äntligen!), så jag ville verkligen vara ute och jag älskar ju att fota, så det blev ett bra val. Det blev inte så bra bilder och tyvärr ingen solnedgång, men det blev fullmåne och det var kul... Men efter två timmar var jag superstel i fingrarna så varje gång jag skulle trycka på avtryckaren fick jag kämpa! Haha, men nu är jag varm igen och jag ser fram emot att se Familjen Hoffstein Gottorp och Kontoret senare på tv:n :)
 
Just det, i torsdags såg jag reprisen av Teen wolf- ny serie på MTV som går månddagar 20.00. Ganska bra faktiskt. Rekomenderar... :)
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo