Söndagen

Efter natten i bilen, gick jag in, åt flingor och mjölk, tog en dusch och gick och la mig i sängen en halvtimme. Sen gick jag ut och solade (för att bli varm) och sen gick jag ned till tågstationen och tog tåget till cityt igen.

Där började vi med att gå för att hitta något att äta. Vi kom in på en marknad och vi bestämde oss tillslut att äta crêps. Jag tog en vegetarisk med champinjoner, spenat och mozzarella – det var gott faktiskt! Sen tog vi tunnelbanan igen till Wall st, där vi hämtade biljetter till 9/11 Memorial – en park som hedrar alla som dog när planen kraschade i World trade center. Vi kunde inte gå dit förrän 16.30, så innan detta, gick vi till Brooklyn bridge! :) Vattnet där var faktiskt fint! Och Pier 17 var nedanför (så dit ska vi någon dag). Roligt att se bron och gå över…

Vid tre, gick vi tillbaka till Memorial parken. Det var väldigt fint där, och sorgligt! Det var två, så kallade pooler, med namn på alla offer inristade runt om.

Några timmar senare, var vi tillbaka på stationen, och därifrån gick vi mot Central park, men först stannade vi på Europe café och köpte lite mat för att ta med, som en liten picknick. Det var väldigt mysigt i parken och vi båda var vääldigt trötta, så det var skönt att bara sitta. Men sedan fortsatte vi längre in i parken och tittade på några som uppträdde (dansade, åkte rullskridskor mm.) och vi avslutade rundan vid en sjö bakom en fontän. Där kunde man hyra en båt och åka runt. Mysigt. Såg verkligen ut som stället i "Safe haven" när huvudpersonerna åkte omkring i en båt. (Men har ingen bra bild därifrån tyvärr).

Sedan åkte vi hem vid nio, och värdpappan kom och hämtade mig igen. Alltid uppskattat :)

Detta påminner mig om Barcelona, som pappa var till för några år sedan
Här är fontänen vi stannade vid. Var jätteskönt med det kalla vattnet!
Byggnaden till vänster är populär. Det är allt jag vet, haha
Moi
Ville ta en liten annorlunda bild (fast någon sån här kanske man också har sett nån gång?)
Sonia och jag :) Varför kan jag aldrig se glad ut på kort??
Bron från ena hållet
Bron från andra hållet
9/11 Memorial
 
Det enda trädet som överlevde efter krashen!
Den nya World trade center i mitten (inte färdig än) - Grand zero heter den
Central Park
Här kommer vi från vattnet med båtarna



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo